Ledige stillinger


Administrativ medarbejder søges

Villa Magnolia er en selvejende institution med egen bestyrelse tilknyttet Landsforeningen LIVSVÆRK.

Villa Magnolia er vokset, og vi har derfor brug for en profil, der som hovedopgave kan arbejde med vagtplaner og kasseoptælling. Du skal have lyst og evne til at arbejde med vagtplaner, skemaer, vikardækning, indberetning af løntimer og har derfor en forståelse for overenskomstregler. Bogføring indgår som en del af opgaverne, og du skal med dine øvrige kompetencer kunne byde ind på andre administrative kontoropgaver samt praktiske opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og medvirke til forbedring af nuværende procedurer, hvoraf flere kræver at kunne sætte sig ind i lovstof på området.

Din profil:

Du bliver en del af:

Villa Magnolia er et aflastningstilbud for børn og unge fra 2-18 år med autisme.  Vi bor på to adresser i Frederiksværk – begge placeret i naturen tæt ved sø og skov. Vi vægter hjemlighed, forudsigelighed og genkendelighed og pædagogikken, og hverdagen er meget struktureret. Læs mere på www.villamagnolia.dk

Stillingen er på 18 timer/ugen, som placeres efter aftale. Opstart forventes 1. april 2018 eller snarest muligt. Ansøgningsfrist onsdag den 31. januar 2018 kl. 12 og samtaler onsdag den 21. februar 2018. Der er mulighed for rundvisning onsdag den 17. januar og mandag den 22. januar 2018 – kun efter aftale.

Lønvilkår vil blive fastsat svarende til HK-overenskomst med mulighed for forhandling af funktions- og kvalifikationsløn alt efter uddannelse, erfaring mv.

Yderligere oplysninger: Leder Fie Buchwald, tlf. 2533 2004, mail: fb@villamagnolia.dk. Ansøgning sendes via Jobindex  link til annonce: https://www.jobindex.dk/jobannonce/282890/administrativ-medarbejder-soeges