Ledige stillinger


Er du vores nye pædagogiske detektiv?

Villa Magnolia søger pædagog med erfaring inden for autismeområdet.

Leder du også efter nøglen til det enkelte barn eller ung og nyder at følge den pædagogiske opgave helt til dørs?

Trives du i et lille miljø med få børn og voksne og evner du at skabe ro og bidrage til en hjemlig ramme?

Kan du svare ja til ovenstående, er der en god mulighed for, at du er vores nye medarbejder. Kom ud og besøg os og se vores skønne rammer og hør mere om jobbet. Ring og aftal tid på 2533 2004.

Din profil:

Vi tilbyder:

Villa Magnolia er et aflastningstilbud for børn og unge fra 2-18 år med autisme.  Vi bor på to adresser – begge placeret i naturen tæt ved sø og skov i Frederiksværk. Vi vægter hjemlighed, forudsigelighed og genkendelighed og pædagogikken og hverdagen er meget struktureret. Læs mere på www.villamagnolia.dk

Villa Magnolia er en selvejende institution med egen bestyrelse tilknyttet Landsforeningen LIVSVÆRK. Vi søger en pædagog pr. 1. august 2018. Vi er fortsat i vækst og udvider igen personalegruppen. Har du søgt før, er du velkommen til at søge igen.

Stillingen er på gennemsnitlig 30,5 timer/ugen. Der er timer hver anden weekend og i det hele taget arbejde fordelt på alle døgnets timer fordelt på vagter af varierende længde max. 24 timer ad gangen. Der er mulighed for at tage ekstratimer

Vi søger desuden løbende vikarer/teammakkere med relevant uddannelse/erfaring.

Lønvilkår vil blive fastsat svarende til overenskomst. Ansøgningsfrist onsdag den 13. juni 2018 kl. 12.00. Stillingen søges via Jobindex.

Der afholdes samtaler torsdag den 21. juni 2018. Ved indkaldelse til samtale vil du få tilsendt 2-3 cases, der bl.a. vil være udgangspunktet for samtalen.