Ledige stillinger


Villa Magnolia søger pædagog med erfaring inden for autismeområdet.

Villa Magnolia er en selvejende institution med egen bestyrelse tilknyttet Landsforeningen LIVSVÆRK. Vi søger en pædagog pr. 1. maj 2018 eller snarest muligt.

Din profil:

Du bliver en del af:

Villa Magnolia er et aflastningstilbud for børn og unge fra 2-18 år med autisme.  Vi bor på to adresser – begge placeret i naturen tæt ved sø og skov i Frederiksværk. Vi vægter hjemlighed, forudsigelighed og genkendelighed og pædagogikken og hverdagen er meget struktureret. Læs mere på www.villamagnolia.dk

Stillingen er på 30,5 timer/ugen. Weekendarbejde må forventes og i det hele taget arbejde fordelt på alle døgnets timer.

Vi søger desuden løbende vikarer/weekendmakkere med relevant uddannelse/erfaring.

Lønvilkår vil blive fastsat svarende til overenskomst. Ansøgningsfrist fredag den 9. marts 2018 kl. 12.00. Stillingen søges via Jobindex.

Vi anbefaler et besøg inden, hvilket der er mulighed for mandag den 5. marts og onsdag den 7. marts 2018 efter aftale. Kontakt leder Fie Buchwald på tlf. 2533 2004

Der afholdes samtaler mandag den 19. marts 2018. Ved indkaldelse til samtale vil du få tilsendt 2-3 cases, der bl.a. vil være udgangspunktet for samtalen.