Ledige stillinger

Send en ansøgning

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kollegaer. Har vi ingen opslåede stillinger er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Villa Magnolia søger weekendmakkere til vores aflastningstilbud for børn og unge med autisme og andre udviklingsforstyrrelser.

Du har pædagogisk baggrund gerne med erfaring fra specialområdet. Jobbet som weekendmakker kan kombineres med egen virksomhed, behandler eller andet job i dagtimerne, hvor du ønsker at supplere din indtægt.
Vi fungerer som en forlængelse af hjemmet og derfor vil der være huslige pligter, vi alle deles om. Vi prioriterer at imødekomme vores børn og unges individuelle behov og struktur. Opgaverne kan for eksempel være at gå lange ture, lave mad, spille spil, hjælpe på toilettet og andet arbejde med hvert enkelt barn eller ung individuelt.

Du vil blive tilknyttet et fast hold og dermed hver 4. weekend. Det er også muligt at blive tilknyttet to hold, så du har to weekender om måneden.

Typisk vil timerne ligge i weekenden i tidsrummet fra fredag kl. 14 til mandag til kl. 9.
Ca. 15-20 timer pr. weekend fordelt på enten en døgnvagt eller to dagvagter. Desuden er der løbende supplerende vagter ved ferie og sygdom på holdet på en fast ugedag.
Ydermere kan vi i perioder have nattevagter til besættelse.

Derudover søger vi morgenåbnere til korte morgenvagter på hverdage. Disse slutter ca. kl. 9. Her vil du også blive tilknyttet faste hold.

For at komme i betragtning til stillingen inviteres du på en rundvisning.
Kontakt Forstander Louise Jørgensen 25332004 eller Souschef Sanne Purtoft Olsen 22199113 for aftale samt yderligere information.

Det er en nødvendighed at have kørekort.